Bestel je QonQer e-bike vandaag en ontvang deze binnen 14 dagen.

City Tours

city tour 3

In en om Amsterdam

QonQer e-bike city tours

Wij hebben een tour van 2-4 uur voor je uitgezet. Zelfs voor Amsterdammers is deze tour verrassend. De tour begint in het Westerpark bij QicQ. Je kunt deze op je eigen fiets fietsen, of een QonQer elektrische fiets huren voor € 15 voor een halve dag.De tour is gratis, het enige dat je nodigt hebt is een fiets en je eigen smartphone.

Volg de navigatie en laat je verrassen. Bepaal je eigen tempo. Neem zelf wind- en regenkleding mee, en je smartphone.

city tour 1

Rotterdam e-bike city tour

Next to come

Binnenkort kun je ook een QonQer city tour in Rotterdam boeken. We zullen snel uitbreiden met de tours. Houdt onze website in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Wil jij een mooie e-bike city tour voor ons uitzetten in bijvoorbeeld Utrecht, of Groningen? Zet ‘m in Komoot laat het ons weten, en als wij enthousiast zijn gaan we de tour aanbieden.

Hoe leuk! Een QonQer e-bike testen tijdens een afwisselende fietstocht door en rond Amsterdam Noord. Door de stad met de pont overvaren naar Noord en binnen een half uur rij je in het mooie Hollandse polderlandschap. Veel gezellige plekjes om even te relaxen, koffie te drinken of te lunchen. De route is makkelijk te volgen en de QonQer maakt het ook makkelijk om hem op een ontspannen manier te rijden. Tip; Vergeet je oortjes niet omdat dat echt handig is om de gps route te kunnen volgen.Joke

Ik heb een mooie city tour voor jullie!

Wow! Wij nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Let us rock your world!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • 2023 © - Alle rechten voorbehouden
  • Pazzanistraat 41, 1041 DB Amsterdam, The Netherlands
  • Privacy Policy