Bestel je QonQer e-bike vandaag en ontvang deze binnen 14 dagen.

Frequently Asked Questions

Wat kan ik doen om mijn QonQer goed te onderhouden?

Mit ein wenig Pflege ist Ihr Met een beetje aandacht is je QonQer al blij. Zorg 1x in de maand dat je de bandenspanning controleert (5 bar), en geef de ketting dan ook een klein drupje olie. Bij een QonQer met riemaandrijving is dat niet nodig. Dat is alles! Valt mee toch?

Onderhoud Easy pakket voor NL en BE

Woon je in NL of BE dan kun je kiezen voor het Easy pakket. We komen dan 1x per jaar bij je om de QonQer een grote servicebeurt te geven. Je betaalt daar € 120 per jaar voor dat is inclusief voorrijden en arbeidsloon, exclusief onderdelen.

Hoe lang duurt het laden van de accu?

Is de accu helemaal leeg, dan duurt het 3 à 4 uur voordat-ie weer vol is. Je kunt de accu ook opladen als die nog niet helemaal leeg is. Dat gaat niet ten koste van de capaciteit van de accu of van het aantal uren dat je ermee kunt rijden.

Hoe ga ik met de accu om?

Je kunt de accu laden, ook als die niet helemaal leeg is. Gebruik je je QonQer voor langere tijd niet (kunnen we ons niet voorstellen), leg de accu dan wel 1x in de maand aan de lader.

Hoe sluit ik een subscription af?

Dat kan via de configurator op de site. Je kiest de QonQer, en je betaalt de Fee to be Free van € 119. Daarna nemen we contact met je op, hebben we nog een handtekening nodig (dat soort gedoe) en zodra we die hebben leveren we je fiets uit, en begint ook pas de maandelijkse automatische incasso. Je kunt de QonQer subscription per maand kosteloos opzeggen.

Hoe sluit ik een QonQer lease af?

Heel makkelijk. Configureer de QonQer met alle opties zoals jij deze graag wilt. Naast de aanbetaling, onderin het scherm, zie je rechts het maandbedrag. Reken de aanbetaling af. Wij nemen daarna contact met je op voor het officiële gedeelte, het handtekeningen gedoe. Daarna leveren we de QonQer uit en begint de maandelijkse betaling via automatische incasso.

Wat als mijn lease of subscription fiets wordt gestolen?

Dan vragen we je om aangifte van diefstal te doen bij de politie. We ontvangen dan graag de beide originele sleutels van het slot terug. Zodra we die hebben ontvangen, krijg je een gelijkwaardige QonQer terug.

Kan ik de lease tussentijds opzeggen?

Ja dat kan, alleen niet kosteloos. Je levert de QonQer in en betaalt dan nog 60% van de openstaande termijnen. Duurt de lease nog 3 maanden dan is dat bijvoorbeeld 3 x € 62 x 60% dus € 111,60.

Kan ik de QonQer verzekeren bij aanschaf?

Ja zeker. Kies dan in de configurator het Smart pakket voor € 120. Je QonQer is dan tegen diefstal verzekerd. En je hebt pechhulp voor onderweg.

Andere vraag?

Naam

Let us rock your world!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • 2023 © - Alle rechten voorbehouden
  • Pazzanistraat 41, 1041 DB Amsterdam, The Netherlands
  • Privacy Policy