Bestel je QonQer e-bike vandaag en ontvang deze binnen 14 dagen.

Over QonQer

QonqerTooComfort

QonQer, de kleurrijke e-bike

want iedereen is anders

“Hoe krijgen we sneller meer mensen uit de auto en op de e-bike?” Nou dachten we, met onze eigen e-bike die fantastisch rijdt en betaalbaar is.

Kleurrijke no-nonsense e-bikes met de look & feel van een sportieve fiets maar met de power waarbij fietsen vanzelf lijkt te gaan. De ideale elektrische fiets voor in en om de stad. Dat moest het worden. Nog geen drie maanden later hadden we ons eerste prototype en was QonQer geboren.

QonQer Remschijf

No-nonsense e-bikes

die altijd fietsen

Bij QonQer houden we van fietsen en alle prachtige techniek die daarbij komt kijken. En een fiets waarop je kunt vertrouwen, altijd. QonQer e-bikes zijn allereerst fietsen, maar dan elektrisch aangedreven. Op het eerste gezicht zie je niet eens dat het een e-bike is. Onze fietsen zet je gewoon op slot met een sleutel in plaats van met een app. En zet je aan zonder dat je een app nodig hebt. Het zijn no-nonsense e-bikes zonder fratsen. Een tikkeltje nostalgisch met een moderne twist.

Redshift verende zadelpen | QonQer

Jij maakt de QonQer

veel te kiezen

Inmiddels hebben we vijf modellen waardoor er voor iedereen een perfecte match is. Er zijn modellen met en zonder uitneembare accu.

Daarnaast kun je de QonQer helemaal naar wens samen stellen. Zo valt er te kiezen tussen verschillende kleuren, framematen, wel of geen spatborden, tracking, sloten, vering enz. Jij bepaalt zelf hoe jouw ideale QonQer eruitziet.

+ lees meer
shane

Kopen of leasen

Naast dat je een QonQer direct kunt aanschaffen, bieden wij ook de mogelijkheid om een e-bike te leasen. Dit kan zowel zakelijk als privé.

Let us rock your world!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • 2023 © - Alle rechten voorbehouden
  • Pazzanistraat 41, 1041 DB Amsterdam, The Netherlands
  • Privacy Policy