QonQer E-bike ToursIn en om onbekend Amsterdam

Wij hebben een tour van 2-4 uur voor je uitgezet. Zelfs voor Amsterdammers is deze tour verrassend. De tour begint in het Westerpark bij QicQ. Je kunt deze op je eigen fiets fietsen, of een QonQer elektrische fiets huren voor € 15 voor een halve dag.De tour is gratis, het enige dat je nodigt hebt is een fiets en je eigen smartphone.

Hoe leuk! Een QonQer e-bike testen tijdens een afwisselende fietstocht door en rond Amsterdam Noord. Door de stad met de pont overvaren naar Noord en binnen een half uur rij je in het mooie Hollandse polderlandschap. Veel gezellige plekjes om even te relaxen, koffie te drinken of te lunchen. De route is makkelijk te volgen en de QonQer maakt het ook makkelijk om hem op een ontspannen manier te rijden. Tip; Vergeet je oortjes niet omdat dat echt handig is om de gps route te kunnen volgen. Joke

About QonQer e-bike city tours

For all freedom seekers

Lees meer

QonQer City Tours the next to come: Rotterdam

Binnenkort kun je ook een QonQer city tour in Rotterdam boeken. We zullen snel uitbreiden met de tours. Houdt onze website in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Boek direct

Reserveer en boek je city tour. Post op Instagram een paar leuke foto's van de tour of de Qonqer, en wij trakteren je op het lekkerste bier, of Kombucha van Amsterdam. Hoe dan ook krijg je van ons na de tour een voucher die je kunt inruilen als je een QonQer least of koopt.