Hopelijk vind je hier het antwoord op al je vragen!

Frequently Asked Questions

Wat kan ik doen om mijn QonQer goed te onderhouden

Met een beetje aandacht is je QonQer al blij. Zorg 1 x in de maand dat je de bandenspanning controleert (5 bar), en geef de ketting dan ook een klein drupje olie. Bij een QonQer met riemaandrijving is dat niet nodig. Dat is alles! Valt mee toch?

Onderhoud Easy pakket voor NL en BE

Woon je in NL of BE dan kun je kiezen voor het Easy pakket. We komen dan 1x per jaar bij je om de QonQer een grote servicebeurt te geven. Je betaalt daar € 120/jaar voor dat is incl. voorrijden en arbeidsloon, excl. onderdelen.

Onderhoud voor andere EU landen dan NL en DE

We zullen snel uitbreiden met service punten waar je terecht zal kunnen. Houd daarvoor de website in de gaten. Mocht er iets met je QonQer aan de hand zijn dan kun je deze in de doos naar ons zenden, en dan maken we je QonQer.

Hoe lang duurt het laden van de accu?

Is de accu helemaal leeg, dan duurt het 3 à 4 uur voordat-ie weer vol is.  Je kunt de accu ook opladen als die nog niet helemaal leeg is. Dat gaat niet ten koste van de capaciteit van de accu of van het aantal uren dat je ermee kunt rijden.

Hoe ga ik met de accu om?

Je kunt de accu laden ook als deze niet helemaal leeg is. Gebruik je je QonQer voor langere tijd niet (kunnen we ons niet voorstellen) leg dan wel de accu 1 x in de maand aan de lader. 

Heb je de accu laten vallen, leg deze dan een tijdje buiten. Je kunt aan de buitenkant niet zien wat er binnenin is gebeurd. Dit om brandgevaar te voorkomen. Dit geldt niet speciaal voor QonQer accu's maar voor alle fiets accu's

Hoe sluit ik IQonQer subscription af?

Dat kan via de configurator op de site. Je kiest de QonQer, en je betaalt de Fee to be Free van € 119. Daarna nemen we contact met je op, hebben we nog een handtekening nodig (dat soort gedoe) en zodra we die hebben leveren we je fiets uit, en begint ook pas de maandelijkse automatische incasso. Je kunt IQonQer per maand kosteloos opzeggen.

Hoe sluit ik QonQer Lease af?

Heel makkelijk. Configureer de QonQer met alle opties zoals jij deze graag wilt. Naast de aanbetaling, onderin het scherm, zie je rechts het maandbedrag. Reken de aanbetaling af. Wij nemen daarna contact met je op voor het officiële gedeelte, het handtekeningen gedoe. Daarna leveren we de QonQer uit en begint de maandelijkse betaling via automatische incasso.

Wat als mijn lease of subscription fiets wordt gestolen?

Dan vragen we je aangifte van diefstal te doen bij de politie en ontvangen dan graag de beide originele sleutels van het slot terug. Zodra we dat hebben ontvangen krijg je gelijkwaardige QonQer terug. 

Kan ik de lease tussentijds opzeggen?

Ja dat kan, alleen niet kosteloos. Je levert de QonQer in en betaalt dan nog 60% van de openstaande termijnen. Duurt de lease nog 3 maanden dan is dat bijvoorbeeld 3 x € 59 x 60% dus € 106,20

Als ik de QonQer koop kan ik hem dan verzekeren?

Ja zeker. Kies dan in de configurator het smart pakket voor € 120. Je QonQer is dan tegen diefstal verzekerd, en je hebt pechhulp voor onderweg.

Je bent van harte welkom om een proefrit te maken Maak een proefrit

Testrit? Lease? Subscription of een andere vraag?

Of liever langer testen?