Daar zaten we  dan, in onze e-bike concept store in het hart van Amsterdam. Iedereen was hard aan het werk om onze klanten nog beter te bedienen. Met in ons achterhoofd de gedachte dat door elke verkochte e-bike of pedelec er weer een auto minder gebruikt werd. Minder files, minder C02, minder parkeer sores. Fijne dingen allemaal! 

QonQer changes everything

Maar hoe krijgen we sneller meer mensen op de e-bike vroegen we ons af? We vinden dat veranderingen sneller kunnen gaan. We houden van fietsen. En dus was het antwoord heel simpel. Laten we dan zelf een e-bike maken! Een e-bike die niet onderdoet voor de luxe e-bikes (waar we ervaring mee hebben). Met dezelfde coole looks en een top premium service maar dan voor een zeer scherpe prijs! 


We stellen een e-bike samen met echt goede componenten maar dan zonder een idioot hoge prijs.

Een stoere e-bike: geen gedoe, premium service en een goede prijs

Het eerste prototype was er binnen drie maanden. We waren wild enthousiast. Inmiddels zijn we alweer een tijdje verder en hebben we twee prachtige e-bikes; de QonQer en de QonQer Too. De een heeft een uitneembare accu, bij de andere zit de accu verwerkt in de framebuis. Beide e-bikes hebben elektronische componenten die je normaal alleen bij de duurdere e-bikes vindt. Alle QonQers worden na je bestelling geassembleerd door onze partner in Duitsland. De ontwikkeling van de fietsen vindt plaats in Nederland.
Over QonQer De beste, niet de duurste