Daar zaten we  dan, in onze e-bike concept store in het hart van Amsterdam. Iedereen was hard aan het werk om onze klanten nog beter te bedienen. Met in ons achterhoofd de gedachte dat door elke verkochte e-bike of pedelec er weer een auto minder gebruikt werd. Minder files, minder C02, minder parkeer sores. Fijne dingen allemaal! 

QonQer changes everything

Maar hoe krijgen we sneller meer mensen op de e-bike vroegen we ons af? We vinden dat veranderingen sneller kunnen gaan. We houden van fietsen. En dus was het antwoord heel simpel. Laten we dan zelf een e-bike maken! Een e-bike die niet onderdoet voor de luxe e-bikes (waar we ervaring mee hebben), met dezelfde coole looks en dan bieden we dezelfde premium service maar dan voor een zeer scherpe prijs! 

We stellen een e-bike samen met echt goede componenten maar dan zonder een idioot hoge prijs. 

Een stoere e-bike: geen gedoe, premium service en een goede prijs,

Het eerste prototype was er binnen drie maanden. We waren wild enthousiast, maar de accu was maar maximaal 396 wh en kon niet uit het frame gehaald worden. Op naar de volgende prototype. We wilden een uitneembare accu die in het frame verwerkt zit, en liefst sterker. Het werd een oefening in geduld. Het duurde allemaal langer dan verwacht. Wij stonden al in de startblokken met onze ideeën over lease, abonnementen en tours.  

Maar we gingen we door. En onze droom is uitgekomen, en is daarmee hopelijk het begin van jouw droom.

Over QonQer De beste, niet de duurste