Bestel je QonQer e-bike vandaag en ontvang deze binnen 14 dagen.

QonQer onderhoud

qonqer-fietsen-4-kleuren

Onderhoud

Smart & Easy

Je kunt bij de aanschaf of lease van een QonQer meteen kiezen voor een Smart & Easy onderhoudspakket.

  • Eerste servicebeurt binnen 3 maanden
  • 1 uitgebreide onderhoudsbeurt ( inclusief arbeidsloon exclusief onderdelen) per jaar thuis of op het werk
  • 10% korting op accessoires, de eerste 3 maanden na afsluiten
  • Vervangende QonQer e-bike
  • 2 x gratis voorrijden bij reparatie binnen garantie

 

Achterwielmotor

Onderhoud afnemen wanneer nodig

Dat kan natuurlijk altijd, dat noemen wij onderhoud  à la carte. Je kunt hiervoor terecht bij onze partners zoals Volt en QicQ.

bikerepairlogo

Onderhoud bij jou in de buurt

kijk op Bike repair

Je kunt bij heel veel fietsenmakers terecht. Ook bij je in de buurt. Ontdek gekwalificeerde fietsenmakers bij jouw in de buurt via Bike Repair.

In veel gevallen zorgt je lokale fietsenmaker ervoor dat je QonQer snel gerepareerd of onderhouden wordt.  Remblokjes vervangen, een nieuwe ketting monteren of banden verwisselen zijn services die iedere fietstechnicus kan uitvoeren. Moeten er speciale onderdelen worden vervangen aan de QonQer dan sturen we die op naar de fietsenmaker die met jouw QonQer bezig is. Lekker makkelijk.

+ lees meer

Veelgestelde vragen over onderhoud

Heeft een QonQer veel onderhoud nodig?

Nee zeker niet. Als jij een beetje lief voor de QonQer bent, is de e-bike daar heel blij mee. Heb je een QonQer met een ketting, geef ‘m dan zo nu en dan een drupje olie. Zorg er ook voor dat je banden goed op spanning zijn, 3,5 tot 4 bar, dan gaan deze veel langer mee. Om echt goed voor je QonQer te zorgen kun je overwegen om een onderhoudscontract af te sluiten, je QonQer wordt dan jaarlijks gecontroleerd.

Hoe zit het met garantie?

Op het frame en de electronica (dus ook de accu) heb je twee jaar garantie. Gaat er iets stuk dat binnen de garantie valt, dan kun je een afspraak maken met ons en de QonQer naar ons sturen, bestel dan een Return to Sender, en wij fixen het voor je. Je kunt ook naar een lokale fietsenmaker gaan, wij versturen dan rechtstreeks naar de fietsenmaker het onderdeel dat vervangen moet worden.

Hoe ga ik met de accu om?

Heb je een QonQer met een uitneembare accu, laad deze dan het liefst in een niet te koude ruimte op. Gebruik je je QonQer meerdere maanden niet (onvoorstelbaar natuurlijk!) zorg er dan voor dat je 1x in de maand je accu even bijlaadt, zodat deze niet “diep leeglaadt” en onbruikbaar wordt (gouden tip: voor alle accu’s).

Let er op dat je een accu nooit laat vallen, de cellen in de accu kunnen dan stuk gaan zonder dat je het ziet; een chemische reactie en vervolgens brand kunnen het gevolg zijn. Wees niet bang want bij normaal gebruik gebeurt dit niet.

Let us rock your world!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • 2022 © - Alle rechten voorbehouden
  • Pazzanistraat 41, 1041 DB Amsterdam, The Netherlands
  • Privacy Policy