Bestel je QonQer e-bike vandaag en ontvang deze binnen 14 dagen.

Retourneren

Retourneren

QonQer

Als je een QonQer hebt gekocht, dan kun je die binnen 21 dagen naar ons terugsturen. Zijn er geen aanzienlijke gebruikssporen of schade aan de QonQer e-bike, dan zullen we het volledige bedrag aan je terugstorten. QonQer vergoedt niet de verzendkosten van de retourzending.

Heb je de QonQer al gebruikt? Indien dit minder dan 20 kilometer is, dan rekenen wij daarvoor niets. Maar is dit meer dan 20 kilometer, dan brengen wij kosten in rekening. Deze vind je in de Algemene Voorwaarden Koop.

Heeft de QonQer wel schade, dan wordt dit ook in mindering gebracht. Hierover word je natuurlijk eerst op de hoogte gesteld.

We raden je aan om de doos waarin je de QonQer ontvangt, te bewaren. Deze doos voorkomt transportschade. QonQer vergoedt niet de verzendkosten van de retourzending. Twijfel je of de QonQer geschikt voor je is, maak dan eerst een proefrit. Dan weet je zeker dat wat je koopt bij je past!

Accessoires

Hiervoor geldt een retourtermijn van 14 dagen. De producten worden gecrediteerd als wij ze terug ontvangen in de originele verpakking, en met de originele labels als het kleding betreft. In alle andere gevallen worden de retouren niet gehonoreerd. QonQer vergoedt niet de bezorgkosten van de retourzending. De wijze van terugbetaling is dezelfde als de wijze waarop wij de betaling hebben ontvangen.

Let us rock your world!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • 2023 © - Alle rechten voorbehouden
  • Pazzanistraat 41, 1041 DB Amsterdam, The Netherlands
  • Privacy Policy